2020-12-08 08:30:33• hírek • Bede Emőke

Háziállataink karácsonya: befutottak az első képek a versenyre

Fotó: Nagykárolyi Kulturális Igazgatóság
Fotó: Nagykárolyi Kulturális Igazgatóság

Ahogyan arról a Szatmár.ro néhány nappal ezelőtt beszámolt, Nagykároly Kulturális Igazgatósága a karácsony közeledtével egy online fotóversenyt hirdetett, melyre az ünnepi öltözetet viselő kis kedvenceket megörökítő fényképekkel lehet nevezni.

Úgy látszik, a verseny sokakat megihletett, hiszen nem sokkal a verseny meghirdetése után már több fotó is érkezett az igazgatóság drótpostafiókjába. A verseny szervezői továbbra is arra buzdítják a gazdikat, hogy nevezzenek a versenyre, hiszen a legnépszerűbb képekkel nyerni is lehet.


“A felvételeket a festivalcarei@yahoo.com levélcímre várjuk. A beküldött fotókat a Carei-Cultura Facebook-oldalon közöljük. A begyűjtött lájkok számának tekintetében dől majd el, melyik lesz az a három házikedvenc, amelyek fotója a legnépszerűbbnek bizonyult. Az első három helyezett állateledelt nyer. A fotókat a december 8–23. közötti időszakban várjuk, a kedveléseket pedig év végéig gyűjthetik a kiskedvencek. A legtöbb kedvelést, tetszésnyilvánítást begyűjtő házikedvencek versenyének eredményhirdetésére 2021. január 5-én kerül sor” – ismertette a verseny részleteit a korábban kulturális igazgatóság.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: